Pihamaa - palvelu viherrakentajille

Pihamaa on uusi Ralf Ajalin Oy:n viherrakentajille ja kuluttajille suunnattu brändi, joka tuo huipputuotteet ja -osaamisen niin alan ammattilaisten kuin yksityistenkin saataville.


				

Huipputuotteita viherrakentamiseen

Pihamaan tuotteisiin kuuluvat nimikoidut Pihamaa -multatuotteet sekä koko Ralf Ajalin Oy:n tuote- ja palveluvalikoima. Kokonaisuutena tuotevalikoimamme on siis erittäin laaja ja maan huipputasoa sisältäen myös Ralf Ajalin Oy:n kiitosta keränneet erikoisuudet, kuten punagraniittiset kiviainestuotteet ja ratsastuskenttien maneesihiekan.

Pihamaan kanssa yhteistyössä

Joustavaa palvelua ammattitaidolla

Pihamaan tavoitteena on tarjota kaikille viherrakentajille hyvää palvelua. Laadun takana ovat alan ammattilaiset, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin joustavasti ja ammattitaidolla. Pystymme esimerkiksi toimittamaan kasvualustoja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä.

Pihamaa on Viherympäristöliitto ry:n kannattajajäsen. Pihamaa -tuotteiden sekä palvelumme laatu on siis meille itsellemme yhtä tärkeää kuin kaikille muillekin viherrakentamisen ammattilaisille. Haluamme omalta osaltamme olla mukana alan kehityksessä ja toiminnassa.

Ralf Ajalin Oy

Ralf Ajalin Oy on perheyritys, joka toimii lähinnä Läntisellä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Yritys on perustettu 1977 ja työllistää tällä hetkellä yli 30 henkeä. Liikevaihto on noin 25 milj. euroa vuodessa. Yrityksellä on paras mahdollinen luottoluokitus eli AAA. Pihamaan multa-asema Vantaan Voutilassa tuo toimintaamme lähemmäksi Etelä-Suomen asiakkaitamme. Multa-asemalta voi noutaa tuotteita kuorma-autolla tai tehdä toimitustilauksen.

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja Pihamaan toiminnasta ja palveluista sekä multatuotteista, kiviainestuotteista ym. viherrakentamiseen liittyvistä asioista. Katso yhteystietomme alla tai Pihamaan yhteystiedot -sivulta!

Facebook:
www.facebook.com/Pihamaa.fi

Pihamaa tuotantoalueet
Ämmässuontie 8, 02820 Espoo
Karttalinkki
Myllykyläntie 7, 01760 Vantaa
Karttalinkki

Asiakaspalvelu puh. 044-7549 104


Ralf Ajalin Oy
www.ralfajalin.fi
 

Multa & katteet

Pihamaa multa, ravinteikas kasvualusta istutuksille ja nurmikoiden perustaksi.

 

Kiviainekset

Pihamaa kiviaineksien joukosta kaikki tarvittava teiden ja parkkipaikkojen pohjarakenteisiin sekä pihojen viimeistelyyn.

 

Maneesihiekka

Hevostiloille ja hevosurheilutapahtumiin tutkittu ja turvallinen maneesihiekka, ratsastuskenttien pintahiekka ja Geopat kuidut.