Maneesihiekka, ratsastuskenttien pintahiekka ja Geopat kuidut

Erikoistuotteena valmistamme hevostiloille ja hevosurheilutapahtumiin laadukasta 0/8mm hiekkaa ratsastuskentille ja maneesihiekkaa.


				

Tutkittu, tasalaatuinen ja turvallinen

Tuote-erät tutkitaan yliopiston laboratoriossa laadun varmistamiseksi. Kiitelty maneesihiekkamme on koostumukseltaan ratsastukseen ja hevosille hyvin soveltuvaa. Tasalaatuinen ja oikean paksuinen ratsastuspinta mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen ratsastamisen. Olemme toimittaneet ratsastuskenttien hiekkaa aina Itä-Suomeen asti.

Geopat -kuidut kenttien parantamiseen

Ratsastuskenttien ja maneesien laadun parantamiseksi maahantuomme Geopat kuituja, joita voidaan sekoittaa hiekan joukkoon. Geopat kuidut antavat seuraavanlaisia hyötyjä:


  • vähentää kastelun tarvetta, koska kuidut sitovat kosteutta itseensä
  • vähentää kentän ylläpidon tarvetta, koska kuidut sitovat hiekkaa vähentäen kuoppien muodostumisen alastuloihin ja käännöksiin
  • hevosystävällisempi kenttä, koska on parempi jousto eikä hiekka rullaa alta
  • pienentää loukkaantumisriskiä

Helsinki Horse Fair 2014 ratsastuskenttien rakennus ja purku

 

Multa & katteet

Pihamaa multa, ravinteikas kasvualusta istutuksille ja nurmikoiden perustaksi.

 

Kiviainekset

Pihamaa kiviaineksien joukosta kaikki tarvittava teiden ja parkkipaikkojen pohjarakenteisiin sekä pihojen viimeistelyyn.

 

Maneesihiekka

Hevostiloille ja hevosurheilutapahtumiin tutkittu ja turvallinen maneesihiekka, ratsastuskenttien pintahiekka ja Geopat kuidut.